Sandwiche z metką

17 listopada 2009,
dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

4 kromki chleba tostowego

1 łyżeczka masła

2 łyżki metki łososiowej

4 plastry cebuli

Każdą kromkę chleba smarujemy cienko masłem. Na dwóch kromkach rozsmarowujemy metkę (na stronie nie posmarowanej masłem). Układamy chleb w rozgrzanym sandwiczu, na każdą kromkę kładziemy po 2 plastry cebuli, przykładamy drugą kromką (posmarowaną masłem stroną do góry).Zamykamy sandwicza i opiekamy chleb przez około 8 minut. Podajemy z ketchupem i ogórkiem konserwowym.

Smacznego!

file1258476255



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...