Sandwiche z metką

17 listopada 2009, dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

4 kromki chleba tostowego

1 łyżeczka masła

2 łyżki metki łososiowej

4 plastry cebuli

Każdą kromkę chleba smarujemy cienko masłem. Na dwóch kromkach rozsmarowujemy metkę (na stronie nie posmarowanej masłem). Układamy chleb w rozgrzanym sandwiczu, na każdą kromkę kładziemy po 2 plastry cebuli, przykładamy drugą kromką (posmarowaną masłem stroną do góry).Zamykamy sandwicza i opiekamy chleb przez około 8 minut. Podajemy z ketchupem i ogórkiem konserwowym.

Smacznego!

file1258476255



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Jak rozmawiać z małym dzieckiem o j…
Mówmy dziecku o swoich potrzebach i uczuciach. Dawanie jasnych komunikatów – jak twoje zachowanie...
Jak poznałyście i zakochałyscie się…
Ja swojego przyszłego męża poznałam na dyskotece. To były czasy pięknej młodości,beztroskiej i niezapomnianej zabawy.
Wzór na spodniach
Choć wydaje się to kłopotliwe, stworzenie stylizacji ze spodniami we wzory nie jest...
wzdęcia
Dobrym sposobem na wzdęcia są herbatki ziołowe. Osobom, które często mają problem z uciskającymi...