Gruszki z rusztu

28 kwietnia 2009, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny



Gruszki z rusztu z suszoną szynką i salsą owocową

 

Czas przygotowania: 15 min

Ilość porcji: 4

 

Sposób przyrządzenia

Gruszki obierz, przekrój na pół i wypestkuj. Ocet wymieszaj z cukrem i odparuj do konsystencji syropu. Z owoców przygotuj salsę, krojąc je w drobną kostkę. Gruszki grilluj krótko, ułóż na talerzu. Na gruszki ułóż suszoną szynkę. Dookoła rozłóż salsę owocową. Całość polej sosem z octem balsamico.

Lista zakupów:

  • 6 gruszek

  • 15 ml Octu Balsamicznego KAMIS

  • 50 g cukru

  • 1 passiflora

  • 1 kiwi

  • 2 truskawki

  • 30 g szynki suszonej

  • 20 ml oleju



źródło: www.kamis.pl



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Żubrówka czy Luksusowa na imprezę?…
Ja nie piję wódki, więc się nie wypowiem która lepsza. Ja na imprezę...
Jaki utrwalacz do pazknoci ???
Utwardzacz może być stosowany jako baza pod kolorowy lakier lub samodzielnie, jako preparat odżywczy....
Niechęć do macierzyństwa
W takim uproszczonym schemacie myślenia nie mieszczą się inne powody, z jakich ktoś...
pasemka na czarne włosy
Pasemka na czarnych włosach mogą być subtelne i naturalne, na przykład w kolorze średniego...