<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] 4 [ 5 ] ... [ 15 ] [ 16 ] [ 17 ] następne>>

Mizera a`la Tzatziki
2 ogórki szklarniowe 3 łyżki śmiet

Kategoria: Sałatki i surówki

Żeberka wędzone z wody
½ kg wędzonych żeberek 2 l wody 2

Kategoria: Dania mięsne, Obiady i kolacje

Uszy Rosjanina
Ciasto: 20 dkg maki pszennej 10 dkg maki gr

Kategoria: Obiady i kolacje

Tosty z szynką
4 kromki chleba tostowego 4 plastry pikantne

Kategoria: Śniadania

Mini chlebki kminkowo – paprykowe
2 łyżki oliwy z oliwek 350 ml maślanki 5

Kategoria: Śniadania

Przystawka imprezowa
20 dkg galantyny z kurczaka 10 dkg pastrami

Kategoria: Przystawki

Pierogi z ciasta parzonego z drobiowym farszem
Ciasto: 2 szklanki mąki pszennej 1 i &frac

Kategoria: Obiady i kolacje

Kolorowa fasolka konserwowa
1 kg świeżej kolorowej fasolki (biało-fiol

Kategoria: Przystawki, Sałatki i surówki

Deser duo
1 galaretka o smaku agrestowym 1 galaretka o

Kategoria: Słodkości

Biała konserwowa fasolka
2 kg białej drobnej fasoli 2 l wody &frac1

Kategoria: Przystawki, Sałatki i surówki

Schab pieczony w sosie śliwkowym
4 plastry pieczonego schabu (o grubości ok.

Kategoria: Dania mięsne, Obiady i kolacje

Gorące kanapki z boczkiem
4 kwadratowe kromki chleba z mąki pełnoziar

Kategoria: Śniadania

Crunchy by Yvonne
500 g błyskawicznych płatków owsiany

Kategoria: Słodkości

Sztuka mięsa wołowego
½ kg chudej wołowiny 1 l wody 1 li

Kategoria: Dania mięsne, Obiady i kolacje

Sałata lodowa z kolorowym dressingiem
10 liści sałaty lodowej (ze środka) 2 du

Kategoria: Sałatki i surówki

<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] 4 [ 5 ] ... [ 15 ] [ 16 ] [ 17 ] następne>>