zupa z włoskiej kapusty

5 czerwca 2009,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Składniki

100 g     suszonego i wędzonego boczku (panceta)
4 ząbki     czosnku
500 g     kapusty włoskiej
2 łyżeczki     Vegety
4 łyżki     ugotowanego ryżu
60 g     tartego parmezanu

Przygotowanie

   1. Suszony i wędzony boczek (panceta) pokroić w kosteczki i krótko podsmażyć.
   2. Dodać wyciśnięty czosnek i zalać wodą.
   3. Gdy woda zacznie się gotować, dodać posiekaną kapustę włoską oraz Vegetę i gotować dopóki kapusta nie stanie się miękka.

na podstawie: www.podravka.pl



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...