Zupa z łodyg czerwonego buraka

21 sierpnia 2012, dodał: myszka9988
Artykuł zewnętrzny

file1345578585

Składniki:

2 pęczki młodych łodyg z czerwonego buraka
25 dag mięsa wieprzowego
2 marchewki
1 pietruszka
kilka łyżek koncentratu buraczanego
vegeta i pieprz do smaku
1/2 szklanki jogurtu naturalnego
1,5 łyżki posiekanego koperku

Przygotowanie:

Mięso pokroić w kostkę zalać 6 szklankami wody i gotować około 25 minut. Pod koniec gotowania dodać marchewkę, pietruszkę startą na dużych oczkach i posiekane łodygi czerwonego buraka. Wlać koncentrat buraczany. I gotować jeszcze 8-10 minut. Przyprawić do smaku, zabielić jogurtem. Podawać z koperkiem.



FORUM - bieżące dyskusje

Moje odkrycie kosmetyczne tego roku
Moje kosmetyczne odkrycie to olejek wonny ogrody sułtana. Bosko pachnie, jasmin, owoce, kwiaty...
botoks gdzie kupić?
Czy są tu osoby prowadzące salony medycyny estetycznej? Gdzie kupujecie botoks? Macie sprawdzone...
Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...