Zupa z brukselki na odchudzanie

25 października 2010,
dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

składniki

– marchew
– brukselka
– seler
– pietruszka

Warzywa pokroić w kostkę i gotować około 5 minut, dodać oczyszczoną brukselkę, posolić i gotować kolejne 10 minut. Zupę zmiksować, przyprawić gałką muszkatołową.



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...