Zupa kalafiorowa z koperkiem i groszkiem ptysiowym

29 czerwca 2011,
dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

1) kalafiora ugotowałam w bulionie warzywnym z dodatkiem włoszczyzny
2) Gotowałam około 20 minut, na koniec dodałam dwie łyżki śmietany 12 % oraz zaklepkę z mąki
3) Podałam w kokilkach z groszkiem ptysiowym, zupę posypałam koperkiem.

Bardzo smakowała!



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
horoskopy, wróżby
A to jest ciekawe, że nawet osoby, które nie wierzą w horoskopy, z ciekawości...