Zupa kalafiorowa z koperkiem i groszkiem ptysiowym

29 czerwca 2011,
dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

1) kalafiora ugotowałam w bulionie warzywnym z dodatkiem włoszczyzny
2) Gotowałam około 20 minut, na koniec dodałam dwie łyżki śmietany 12 % oraz zaklepkę z mąki
3) Podałam w kokilkach z groszkiem ptysiowym, zupę posypałam koperkiem.

Bardzo smakowała!



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...