Żółta surówka

15 lipca 2010, dodał: ANECIK1980
Artykuł zewnętrzny
  • 70 dag kiszonej kapusty
  • Carotino olej z canoli i czerwonej palmy
  • 1 czerwona cebulka
  • cukier
  • Kapustę lekko odciskamy jeśli jest w niej zbyt dużo soku i w razie potrzeby kroimy. Cebulkę bardzo drobno siekamy, dodajemy do kapusty, posypujemy cukrem wg uznania, polewamy lekko olejem, mieszamy. Odstawiamy na 5-8 minut do \”przegyzienia\”



    FORUM - bieżące dyskusje

    Jak przygotować piersi do karmienia…
    Najlepiej odezwać się do specjalistki. Jeśli jesteście z okolic Wrocławia to polecam Annę...
    Opieka nad dzieckiem/żłobek/klub dz…
    Obecnie to już blisko 2000, bo nie ma chętnych do zajmowania się cudzymi dziećmi.
    CH Plejada - Bytom
    Obym nie musiała chodzić po wielkich halach... Wolę wejść i kupić od razu.
    Socjopata - jak z nim wytrzymać?
    Lepiej nie zostawać z takim sam na sam☺