Żółta surówka

15 lipca 2010,
dodał: ANECIK1980
Artykuł zewnętrzny
  • 70 dag kiszonej kapusty
  • Carotino olej z canoli i czerwonej palmy
  • 1 czerwona cebulka
  • cukier
  • Kapustę lekko odciskamy jeśli jest w niej zbyt dużo soku i w razie potrzeby kroimy. Cebulkę bardzo drobno siekamy, dodajemy do kapusty, posypujemy cukrem wg uznania, polewamy lekko olejem, mieszamy. Odstawiamy na 5-8 minut do \”przegyzienia\”



    FORUM - bieżące dyskusje

    Reportaże, książki oparte na faktac…
    Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
    Klasyka literatury - do czego wraca…
    Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
    ulubione filmy
    Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
    Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
    "Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...