Żółta surówka

15 lipca 2010,
dodał: ANECIK1980
Artykuł zewnętrzny
  • 70 dag kiszonej kapusty
  • Carotino olej z canoli i czerwonej palmy
  • 1 czerwona cebulka
  • cukier
  • Kapustę lekko odciskamy jeśli jest w niej zbyt dużo soku i w razie potrzeby kroimy. Cebulkę bardzo drobno siekamy, dodajemy do kapusty, posypujemy cukrem wg uznania, polewamy lekko olejem, mieszamy. Odstawiamy na 5-8 minut do \”przegyzienia\”



    FORUM - bieżące dyskusje

    Samotne wakacje - jak je spędzić?
    Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
    Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
    O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
    Problemy z roślinkami
    Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
    Dobry tusz z silikonową szczoteczką…
    Kupiłam niedawno tusz do rzęs z olejkiem. Taki w zielonym pojemniczku. Nie miałam względem...