Żółta surówka

15 lipca 2010, dodał: ANECIK1980
Artykuł zewnętrzny
  • 70 dag kiszonej kapusty
  • Carotino olej z canoli i czerwonej palmy
  • 1 czerwona cebulka
  • cukier
  • Kapustę lekko odciskamy jeśli jest w niej zbyt dużo soku i w razie potrzeby kroimy. Cebulkę bardzo drobno siekamy, dodajemy do kapusty, posypujemy cukrem wg uznania, polewamy lekko olejem, mieszamy. Odstawiamy na 5-8 minut do \”przegyzienia\”



    FORUM - bieżące dyskusje

    Moje odkrycie kosmetyczne tego roku
    Moje kosmetyczne odkrycie to olejek wonny ogrody sułtana. Bosko pachnie, jasmin, owoce, kwiaty...
    botoks gdzie kupić?
    Czy są tu osoby prowadzące salony medycyny estetycznej? Gdzie kupujecie botoks? Macie sprawdzone...
    Pastelowy makijaż oczu
    Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
    Opalona skóra
    Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...