Ziołowa przyjemność

17 lipca 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny


Składniki:
1/2  dużego ogórka (pokrojonej w kostkę)
4 małe pomidory (pocięte w kliny)
1/2 główki sałaty lodowej (drobno posiekanej)
2-3 dymki (posiekane)
2 łyżki majonezu
2 łyżki kwaśnej śmietany
cebula granulowana
sól
pieprz
15 liści bazylii (posiekane)
15 świeżych liści mięty (posiekane)
Przygotowanie:
Wszystkie warzywa wymieszać w dużej misce, dodać majonez i kwaśną śmietanę. Doprawić solą, pieprzem i granulowaną cebulą. Dodać posiekaną bazylię i miętę i jeszcze raz wymieszać. Podawać na zimno.



FORUM - bieżące dyskusje

Trening na prawidłowy oddech w czas…
Mi pomaga skupienie się w stresie na jakiejś poztywnej myśli, takie oddychanie jakoś...
Zupa buraczkowa z ziemniakami tłucz…
Fajny przepis tylko brak czasu ciągle na takie gotowanie, ja przez pośpiech...
Czego nie jeść przy delikatnym żołą…
Mi szkodzą np. surowe brokuły, próbowałam miksować je w koktajlach i nie daję...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Warto też zadbać o matę antypoślizgową na płytki i do wanny i nie dawać...