Ziemniaczki po włosku

8 października 2012, dodał: milky
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
ziemniaki
szynka
czarne i zielone oliwki
suszone pomidory
cebula dymka ze szczypiorkiem
starty ser żółty
sól

Przygotowanie:
Ziemniaki piec w mundurkach w 200 stopniach ok. 40 min. Przeciąć je na pół, wyjąć łyżeczką niewielką część miąższu. W misce wymieszać pokrojone na kawałki oliwki, pomidory, cebulę, szynkę i ser. Nałożyć do wydrążonych ziemniaków i ułożyć na blasze. Zapiekać przez 10 min. Podawać z solą.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Fotowoltaika - największy problem r…
Zespół naukowy z USA, Wielkiej Brytanii i Włoch opracował urządzenie rozwiązujące problem nagrzewających...
Wczesne truskawki niezdrowe?
Wczesnowiosenne owoce i warzywa zawierają szeroką gamę szkodliwych dla zdrowia pestycydów. Te sprowadzane...
W jakiej pozycji spać?
Spanie w nieodpowiedniej pozycji może prowadzić do dolegliwości bólowych, migren, uczucia zmęczenia. Zdaniem kręgarzy...
Dyrektywa budynkowa EPBD
Parlament Europejski przegłosował dyrektywę EPBD. Jej celem jest zwiększenie efektywności energetycznej budynków i eliminacja paliw...