Ziemniaczany bałagan

19 lipca 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1 kg młodych czerwonych ziemniaków (nieobrane)
1/2 szklanki majonezu
3 ząbki czosnku
odrobina białego octu winnego
duża garść pietruszki
sól do smaku

Przygotowanie:
Ziemniaki pokroić na małe kostki, około 1 cm każdy i ugotować. Odcedzić i ostudzić. W międzyczasie zrobić sos czosnkowy przez zmieszanie czosnku, majonezu, octu i soli. Drobno pokroić pietruszkę. Nieco schłodzone ziemniaki, wymieszać z sosem czosnkowym, a następnie posypać pietruszką.



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...