Ziemniaczany bałagan

Avatar photo
19 lipca 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1 kg młodych czerwonych ziemniaków (nieobrane)
1/2 szklanki majonezu
3 ząbki czosnku
odrobina białego octu winnego
duża garść pietruszki
sól do smaku

Przygotowanie:
Ziemniaki pokroić na małe kostki, około 1 cm każdy i ugotować. Odcedzić i ostudzić. W międzyczasie zrobić sos czosnkowy przez zmieszanie czosnku, majonezu, octu i soli. Drobno pokroić pietruszkę. Nieco schłodzone ziemniaki, wymieszać z sosem czosnkowym, a następnie posypać pietruszką.



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.