Ziemniaczany bałagan

19 lipca 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1 kg młodych czerwonych ziemniaków (nieobrane)
1/2 szklanki majonezu
3 ząbki czosnku
odrobina białego octu winnego
duża garść pietruszki
sól do smaku

Przygotowanie:
Ziemniaki pokroić na małe kostki, około 1 cm każdy i ugotować. Odcedzić i ostudzić. W międzyczasie zrobić sos czosnkowy przez zmieszanie czosnku, majonezu, octu i soli. Drobno pokroić pietruszkę. Nieco schłodzone ziemniaki, wymieszać z sosem czosnkowym, a następnie posypać pietruszką.



FORUM - bieżące dyskusje

Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
Częstochowa
Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
Fryzura a zawód
Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...