Zielony makaron z Pesto
Artykuł zewnętrzny
Zielony makaron z Pesto – dieta zielona
Składniki:
opakowanie zielonego makaronu
2 szklanki liści bazylii
garść łuskanych orzechów piniowych
ząbek czosnku
1/3 szklanki oliwy z oliwek
sól
pieprz
opcjonalnie parmezan
2 szklanki liści bazylii
garść łuskanych orzechów piniowych
ząbek czosnku
1/3 szklanki oliwy z oliwek
sól
pieprz
opcjonalnie parmezan
Przygotowanie:
Makaron ugotować. Bazylię, orzechy i czosnek zmiksować z oliwą z oliwek i doprawić do smaku. Podgrzanym sosem polać makaron. Można posypać startym parmezanem.
Makaron ugotować. Bazylię, orzechy i czosnek zmiksować z oliwą z oliwek i doprawić do smaku. Podgrzanym sosem polać makaron. Można posypać startym parmezanem.
fotka: red.