URODA I ZDROWIE

Zielone szparagi z serami na liściach sałaty

17 maja 2010, dodał: Aneta Klimecka

Składniki:

1/2 pęczka zielonych szparagów
klika liści zielonej sałaty
klika pomidorków koktajlowych
1/2 pęczka natki pietruszki
klika płatów parmezanu
50 g sera lazur
sól
pieprz

Przygotowanie:

– Szparagi myjemy, odcinamy twarde końcówki, gotujemy al dente. Osączamy z wody. Kroimy w ukośne plastry.
– Liście sałaty myjemy, osuszamy i rwiemy. Układamy na talerzu. Na sałacie układamy plasterki szparagów, sery, pomidorki i doprawiamy. Posypujemy posiekaną natką pietruszki.


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Rehabilitacja
Cześć. Słuchajcie jakiś czas temu uległam wypadkowi w wyniku którego straciłam kończynę dolną...
Kremy do twarzy
A ja lubię Tołpę i Nivea, obie marki mają same zalety:)
Lokówki
Można też zapleść wilgotne włosy na noc i rano loki gotowe bez lokówki:)
Wypożyczenie większej ilości krzese…
Ostatnio na 50. rocznicę ślubu moich dziadków wypożyczaliśmy krzesła i stoły ze szkoły,...