Zapiekanka rybna

2 października 2010, dodał: barbara64
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • filety rybne 400 g,
  • ziemniaki 6 sztuk,
  • marchew 2 sztuki,
  • cebula 2 sztuki,
  • majonez,
  • śmietana,
  • vegeta,
  • pieprz,
  • ser cheddar

Ułożyć w formie  pokrojone filety rybne posmarować majonezem. Przygotować warzywa; ziemniaki i marchew  pokrojone w kostkę i cebulę w piórka, posypać vegetą i pieprzem. Położyć warzywa na rybę polać mixem majonez plus śmietana lub jak kto woli sam majonez i posypać startym serem cheddar

Zapiec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez okolo 40 minut.

file1286033831



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz