Zapiekanki z musztardą

3 grudnia 2011,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • bułka 1 szt
  • polędwica 15 dag
  • masło
  • keczup
  • ser żółty 15 dag

Bułkę posmarować masłem, położyć po plasterku polędwicy i posypać serem goudą. Zapiec w piekarniku. Posmarować keczupem i musztardą.



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....