Zapiekane śliwki

20 listopada 2009, dodał: nena
    Składniki

  • śliwki
  • migdały
  • plastry wędzonego boczku
  • Śliwki wypestkować. W miejsce pestki włożyć migdał. Śliwkę owinąć plastrem wędzonego boczku. Zapiekać w piekarniku 10 minut w temp. 220 C



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Aleja handlowa

Modelujące talię, wygładzające linię bioder
Cena:
45 zł
Sklep EDorota.pl
Cena:
199 zł
Piękne włosy, skóra i paznokcie
Cena:
99
Duże rozmairy - sklep EDorota.pl
Cena:
179 zł
Technologia ŻYWEJ WODY
Cena:
290 zl
STOP

FORUM - bieżące dyskusje

Jaki kosmetyk zakupiłaś sobie ostat…
ja to w ogóle kupuje dużo kosmetyków, uwielbiam testować nowosći. Ostatni raz na zakupach...
Piersi
martynaporek otóż to :) jeśli chodzi o dobre jakościowo implanty to moim zdaniem...
Dekoloryzacja
Ja ściągałam kolor w InHarmony, efekt widoczny był po pierwszym zabiegu, na efekt końcowy...
Męska poligamia - czy to uleczalne?…
Emocje są fajne, ale gdy mniej wysiłku ich kosztują:)