Włoska legenda

8 lipca 2010, dodał: Redakcja

Składniki:

5 łyżek oliwy z oliwek
5 łyżek czerwonego octu winnego
1/2 szklanki posiekanej świeżej bazylii
3 duże ząbki czosnku, posiekane
1 i 1/2 filiżanki świeżych ziaren kukurydzy
1 i 1/4 kg pomidorów
1/2 kg makaronu penne
1/2 szklanki grubo tartego sera (parmezan, feta)

Przygotowanie:
Wymieszać 4 łyżki oleju i ocet, dodać sól i pieprz do smaku. 1 łyżkę oleju rozgrzać na dużej patelni na średnim ogniu. Dodać kukurydzę i czosnek, podsmażać ok. 2-3 min. Wymieszać w misce z sosem. Dodać pomidory, makaron, posiekaną bazylię i ser. Doprawić solą i pieprzem.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Aleja handlowa

Modelujące talię, wygładzające linię bioder
Cena:
45 zł
Pełen wdzięku komplet wykonany ze zmysłowego, szyfonowego materiału
Cena:
96 zł
Piękne włosy, skóra i paznokcie
Cena:
99
Technologia ŻYWEJ WODY
Cena:
290 zl
Oryginalna forma i intrygujący efekt świetlny - teraz w promocyjnej cenie!
Cena:
699 zł
Trójwarstwowe dno z aluminiowym dyskiem, miarka, lejek i system odcedzania - wyższa jakość gotowania!
Cena:
649 zł
STOP

FORUM - bieżące dyskusje

wzdęcia
Sama dość długo zmagałam się z takim problemem i ostatecznie na końcu okazało...
Hosting- gdzie?
Firehost działa przyzwoicie. Na spokojnie wystarczy pod postawienie na jednym koncie kilku małych stronek. Powinno...
Co sądzicie o implantach zębów?
Implanty to kosztowna sprawa, ale choćby ze względu na wygodę i efekt...
Sztuczne kwiaty to dekoracji
Jest duży wybór artykułów florystycznych i sztuczne kwiaty też widziałam. Wpadły...