Wiosenna z jajkami

28 lipca 2010,
dodał: airad1
Artykuł zewnętrzny
  • 2 jajka
  • 2-3 rodzaje sałat(ale można użyć jedną np.lodową)
  • ogórek
  • marchewka
  • sól,pieprz
  • sok z cytryny
  • 3 łyżki olej

Jajka ugotować na twardo, pokroić na pół. Sałatę umyć, porwać. Marchewkę i ogórek pokroić w cienkie plasterki. Olej wymieszać ze sokiem z cytryny. Przyprawić. Sosem polać warzywa, wymieszać i udekorować jajkami.

file1280325429



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...