Wieprzowe polędwiczki z brukselką i suszonymi śliwkami

6 grudnia 2021,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

składniki:

 

300 gram brukselki

czerwona cebula

50 gram suszonych śliwek

polędwiczki wieprzowe

2 łyżeczki masła

olej

papryka mielona, sól, pieprz

 

Brukselkę i cebule oraz pokrojone śliwki wrzucamy na patelnię, podsmażamy, dodajemy przyprawy. Polędwiczkę obtaczamy w ulubionych przyprawach, całość przekładamy do naczynia do zapiekania, przykrywamy folią i pieczemy 30 minut w nagrzanym piekarniku.



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...