Wielkanocny jadalny baranek

21 lutego 2013, dodał: gusia1000
Artykuł zewnętrzny
Składniki:
0,5 kg masła, 25 dag. mleka w proszku, 25 dag cukru pudru wymieszać w misce, ugnieść w jednolitą masę i na końcu dodać parę kropli olejku waniliowego. 

Ulepić wielkanocnego baranka z chorągiewką, np. na wykałaczce. Cienkim patyczkiem na nim wykonać baranie loczki, a oczy zrobić z goździków.
Gotowego baranka posypać cukrem pudrem lub słodkim kakao.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Real
U mnie Real kupił Auchan ale i tak przestałam tam robić jakiekolwiek...
Czy jesteś pewna/pewny siebie w kon…
Aby nabrać pewności siebie, trzeba po prostu od czasu do czasu wyjść ze strefy...
Tanie dodatki
Akcesoria damskie to subtelne dodatki, które mają moc definiowania i uzupełniania naszego stylu....
Najlepsze preparaty na cerę trądzik…
Szczególnie polecam smarowanie twarzy preparatami zawierającymi olejek herbaciany, różany i lawendowy. Warto wypróbować...