Wątróbka po włosku

21 marca 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1/2 puszki pomidorów
1 łyżka skrobi kukurydzianej
1 łyżeczka cukru
1/2 łyżeczki przyprawy włoskiejchicken-livers-in-italian-tomato-sauce-36041-l
1/4 łyżeczki papryki
1 szklanka marchewki pokrojonej na cienkie plasterki
1/2 szklanki cebuli
2 ząbki czosnku
25 dag mięsa mielonego
1 średnia zielona papryka
1 łyżka oleju
1/2 kg wątróbek z kurczaka
25 dag spaghetti, ugotowanego i odsączonego

Przygotowanie:

W woku podsmażyć marchew, dodać cebulę i czosnek, smażyć przez 1 min. Dodać paprykę i smażyć 1 do 3 min. Zdjąć z woka. Na świeżym oleju usmażyć wątróbki. Dodać sos i wymieszać, dodać warzywa i wymieszać wszystkie składniki razem. Gotować mieszając przez 1 min. Podawać na spaghetti.



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...