Wątróbka drobiowa

15 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    wątróbka drobiowa – 2 szt
    cebulka – 1 szt
    fasolka
    buraczki
    pieczarki
    olej do smażenia
    przyprawy:
    sól
    pieprz


      Wątróbkę myjemy, osuszamy. Smażymy na oleju bez soli. Dodajemy cebulkę pokrojoną w piórka. Smażyć, lekko zaróminić. Na koniec posypać solą i pieprzem. Podawać z buraczkami i fasolką z pieczarkami.

      file1263593067



      FORUM - bieżące dyskusje

      Wolontariat zagraniczny
      Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
      Cukrzyca za ciąża
      Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
      Sieć C&A
      No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
      57 proc. osób do 40 roku życia nie …
      I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...