Wątróbka drobiowa

15 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    wątróbka drobiowa – 2 szt
    cebulka – 1 szt
    fasolka
    buraczki
    pieczarki
    olej do smażenia
    przyprawy:
    sól
    pieprz


      Wątróbkę myjemy, osuszamy. Smażymy na oleju bez soli. Dodajemy cebulkę pokrojoną w piórka. Smażyć, lekko zaróminić. Na koniec posypać solą i pieprzem. Podawać z buraczkami i fasolką z pieczarkami.

      file1263593067



      FORUM - bieżące dyskusje

      Reportaże, książki oparte na faktac…
      Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
      Klasyka literatury - do czego wraca…
      Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
      ulubione filmy
      Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
      Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
      "Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...