Wątróbka drobiowa

15 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    wątróbka drobiowa – 2 szt
    cebulka – 1 szt
    fasolka
    buraczki
    pieczarki
    olej do smażenia
    przyprawy:
    sól
    pieprz


      Wątróbkę myjemy, osuszamy. Smażymy na oleju bez soli. Dodajemy cebulkę pokrojoną w piórka. Smażyć, lekko zaróminić. Na koniec posypać solą i pieprzem. Podawać z buraczkami i fasolką z pieczarkami.

      file1263593067



      Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

      Dodaj komentarz


      FORUM - bieżące dyskusje

      Jak rozmawiać z małym dzieckiem o j…
      Mówmy dziecku o swoich potrzebach i uczuciach. Dawanie jasnych komunikatów – jak twoje zachowanie...
      Jak poznałyście i zakochałyscie się…
      Ja swojego przyszłego męża poznałam na dyskotece. To były czasy pięknej młodości,beztroskiej i niezapomnianej zabawy.
      Wzór na spodniach
      Choć wydaje się to kłopotliwe, stworzenie stylizacji ze spodniami we wzory nie jest...
      wzdęcia
      Dobrym sposobem na wzdęcia są herbatki ziołowe. Osobom, które często mają problem z uciskającymi...