Wątróbka drobiowa

15 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    wątróbka drobiowa – 2 szt
    cebulka – 1 szt
    fasolka
    buraczki
    pieczarki
    olej do smażenia
    przyprawy:
    sól
    pieprz


      Wątróbkę myjemy, osuszamy. Smażymy na oleju bez soli. Dodajemy cebulkę pokrojoną w piórka. Smażyć, lekko zaróminić. Na koniec posypać solą i pieprzem. Podawać z buraczkami i fasolką z pieczarkami.

      file1263593067



      FORUM - bieżące dyskusje

      zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
      "Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
      Outlet - Promocje
      Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
      Jaki odkurzacz
      Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
      Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
      Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...