Warzywa z patelni

9 marca 2010,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Obieramy marchewkę, 1 ziemniak, paprykę czerwoną, kilka różyczek brokuł i kalafiora. Myjemy i kroimy na mniejsze kawałki. Na patelni rozgrzewamy szklankę wody i dodajemy warzywa, przyprawiamy solą i pieprzem. Na koniec dodajemy odrobinę groszku zielonego i por pokrojoną w cienkie paseczki. Wszystko razem dusimy pod przykrywką do miękkości. Na koniec na osobnej patelni roztapiamy masło i dodajemy odrobinę bułki tartej, polewamy warzywa.

file1268123090



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.