Warzywa z patelni

9 marca 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Obieramy marchewkę, 1 ziemniak, paprykę czerwoną, kilka różyczek brokuł i kalafiora. Myjemy i kroimy na mniejsze kawałki. Na patelni rozgrzewamy szklankę wody i dodajemy warzywa, przyprawiamy solą i pieprzem. Na koniec dodajemy odrobinę groszku zielonego i por pokrojoną w cienkie paseczki. Wszystko razem dusimy pod przykrywką do miękkości. Na koniec na osobnej patelni roztapiamy masło i dodajemy odrobinę bułki tartej, polewamy warzywa.

file1268123090



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.