Warzywa z patelni

9 marca 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Obieramy marchewkę, 1 ziemniak, paprykę czerwoną, kilka różyczek brokuł i kalafiora. Myjemy i kroimy na mniejsze kawałki. Na patelni rozgrzewamy szklankę wody i dodajemy warzywa, przyprawiamy solą i pieprzem. Na koniec dodajemy odrobinę groszku zielonego i por pokrojoną w cienkie paseczki. Wszystko razem dusimy pod przykrywką do miękkości. Na koniec na osobnej patelni roztapiamy masło i dodajemy odrobinę bułki tartej, polewamy warzywa.

file1268123090



FORUM - bieżące dyskusje

Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
Częstochowa
Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
Fryzura a zawód
Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...