Wafle ryżowe z tuńczykiem .

21 sierpnia 2009,
dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Wafle ryżowe z tuńczykiem .

Czas : 5 minut

Składniki :

2 wafle ryżowe ( okrągłe , grube na ok. 0,5 cm )
2 łyżeczki majonezu
2 łyżki odsączonego rozdrobnionego tuńczyka z oleju ( kawałki )
pieprz mielony czarny
2 łyżeczki pokrojonej natki pietruszki
2 plasterki ogórka
czerwona papryka

Wafle ryżowe posmarować majonezem , wyłożyć na to tuńczyka .Brzegi wafla udekorować natka pietruszki , a całość ogórkiem i paseczkami czerwonej papryki .Posypać świeżo zmielonym czarnym pieprzem .

 

nadesłane: Babciagramolka



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...