Wafle ryżowe z tuńczykiem .

21 sierpnia 2009, dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Wafle ryżowe z tuńczykiem .

Czas : 5 minut

Składniki :

2 wafle ryżowe ( okrągłe , grube na ok. 0,5 cm )
2 łyżeczki majonezu
2 łyżki odsączonego rozdrobnionego tuńczyka z oleju ( kawałki )
pieprz mielony czarny
2 łyżeczki pokrojonej natki pietruszki
2 plasterki ogórka
czerwona papryka

Wafle ryżowe posmarować majonezem , wyłożyć na to tuńczyka .Brzegi wafla udekorować natka pietruszki , a całość ogórkiem i paseczkami czerwonej papryki .Posypać świeżo zmielonym czarnym pieprzem .

 

nadesłane: Babciagramolka



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...