Truskawkowy sos do lodów, deserów.

27 września 2010,
dodał: MONIKA
Artykuł zewnętrzny
  • kg truskawek
  • 1 op cukru waniliowego
  • 5 łyżek cukru

Truskawki myjemy, miksujemy w blenderze. Na koniec dodajemy zmieszane cukry. Sosik gotowy do polania lodów, pierożków itd. Smacznego.

file1285611991



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...