Tosty z fasolką w sosie pomidorowym
Artykuł zewnętrzny
Tosty z fasolką w sosie pomidorowym
Wszystkim spieszącym się rano przypominam angielski pomysł na ciepłe śniadanie .Jak pierwszy raz zobaczyłam to miałam mieszane uczucia – spróbowałam – polubiłam .Dla mnie smaczne .
Czas : 10 – 15 minut
Składniki :1 puszka fasolki w sosie pomidorowym ( małe ziarna )
4 kromki chleba tostowego
masło
Fasolkę podgrzewać w garnuszku przez 10 minut , tak by część sosu się odparowała . Zrobić tosty . Posmarować je masłem . Ułożyć na talerzach po dwa przekrojone na trójkąty tosty posmarowane masłem . Wyłożyć na nie fasolkę z sosem rozdzielając fasolkę równo . Jeść na gorąco ( nożem i widelcem )
nadesłane: Babciagramolka