Tatar z korniszonami

30 listopada 2009,
dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • 0,30 kg polędwicy wołowej
  • korniszony
  • cebula
  • grzyby marynowane
  • olej
  • sol
  • pieprz
  • słodka papryka
  • żółtko

Mięso oczyszczone z włókien i żył, pokroić na średniej wielkości kostki i zmiksować. Dodać przyprawy i wyrobić.  Pokrojona cebule, grzyby, korniszony i żółtko  dodać do mięsa i wyrobić z mięsem.
Po wymieszaniu przypraw z mięsem, uformować kotlety i ozdobić pokrojonymi korniszonami, cebula i grzybami.



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...