Tatar z korniszonami

30 listopada 2009,
dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • 0,30 kg polędwicy wołowej
  • korniszony
  • cebula
  • grzyby marynowane
  • olej
  • sol
  • pieprz
  • słodka papryka
  • żółtko

Mięso oczyszczone z włókien i żył, pokroić na średniej wielkości kostki i zmiksować. Dodać przyprawy i wyrobić.  Pokrojona cebule, grzyby, korniszony i żółtko  dodać do mięsa i wyrobić z mięsem.
Po wymieszaniu przypraw z mięsem, uformować kotlety i ozdobić pokrojonymi korniszonami, cebula i grzybami.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...