Tarta peperoni na francuskim spodzie

16 czerwca 2011,
dodał: plumka6
Artykuł zewnętrzny

Gotowym ciastem francuskim wykładamy formę na tarty ( wyłożoną papierem do pieczenia) wywijając boki.
Spód smarujemy sosem pomidorowym i posypujemy pokrojonymi oliwkami i kaparami.
Następnie kładziemy plasterki salami i sera mozarella – posypujemy posiekaną papryczką pepperoni  i przyprawą do pizzy.
Pieczemy około 12-15 minut w temperaturze 220 stopni

file1308252902



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...