Tarta peperoni na francuskim spodzie

16 czerwca 2011, dodał: plumka6
Artykuł zewnętrzny

Gotowym ciastem francuskim wykładamy formę na tarty ( wyłożoną papierem do pieczenia) wywijając boki.
Spód smarujemy sosem pomidorowym i posypujemy pokrojonymi oliwkami i kaparami.
Następnie kładziemy plasterki salami i sera mozarella – posypujemy posiekaną papryczką pepperoni  i przyprawą do pizzy.
Pieczemy około 12-15 minut w temperaturze 220 stopni

file1308252902



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.