Szybka surówka z włoskiej kapusty

16 października 2013, dodał: coolinarna
Artykuł zewnętrzny

Obraz 092

Naprawdę bardzo smaczna i szybka surówka:

– ćwiartka włoskiej kapusty

–  1/2 ogórka zielonego

– 4 rzodkiewki

– jabłko

– majonez około 1 łyżki

– jogurt naturalny lub śmietana 12 %

– opcjonalnie koperek lub natka pietruszki

– sól, pieprz i cukier do smaku

Kapustę posiekać, dodać starty na tarce ogórek ze skórką i rzodkiewki oraz jabłko (wyparzyć ale nie obierać) dodać majonez, jogurt i przyprawy do smaku. Doskonały dodatek do mięsa wieprzowego.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Podłoga w łazience
Jeśli chcemy mieć łazienkę utrzymaną w stylu naturalnym, wybieramy podłogę drewnianą. Deski podłogowe...
Wywoływanie zdjęć
Ja wywołuje zdjęcia w Rossmannie , a później lądują w albumie albo...
Masaż ultradźwiękowy
Masażer ultradźwiękowy może być skutecznym narzędziem w walce z różnymi problemami skórnymi, takimi...
Wąskie biodra a styl ubierania się…
Zamaskowanie wąskich bioder za pomocą spodni wcale nie jest trudne! Wystarczy wybrać szerokie jeansy...