Sztuka mięsa wołowego

9 lutego 2010,
dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

½ kg chudej wołowiny

1 l wody

1 liść laurowy

5 kulek ziela angielskiego

2 suszone grzybki

1 łyżeczka soli

4 łyżki oleju do smażenia

Mięso gotujemy do miękkości w wodzie z liściem, zielem i grzybkami. Wyjmujemy, dzielimy na porcje. Każdą porcję solimy i obsmażamy na oleju z złoty kolor. Wywar można wykorzystać do zrobienia zupy.

Smacznego!

file1265716866



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...