Szaszłyki ze złocistą cukinią i papryką

6 lutego 2012, dodał: Marylek19
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

500g chudej wołowiny,

2 czerwone papryki,

1 duża nieobrana cukinia,

długa bułka (tzw.paryska)

masło śmietankowe,

przyprawa do szaszłyka,

2 rozgniecione ząbki czosnku.

Przyrządzanie:

Pokroić mięso na małe kawałki, podobnie zrobić z cukinią i papryką. Nabijać kolejno na rożenki do szaszłyków, oprószyć przyprawą do szaszłyka. Piec na grillu przez 20-30 min. Pod koniec pieczenia włożyć na ruszt bułkę. Masło zmieszać z rozgniecionymi ząbkami czosnku. Podawać szaszłyki z podpieczonym pieczywem posmarowanym masłem czosnkowym.



FORUM - bieżące dyskusje

Polecane strony w sieci
Ja polecam strony z ciekawostkami historycznymi, np. historykon.pl
Samodzielne matki- 20 proc. wszystk…
To powinno dać facetom do myślenia, że nie potrafią w większości funkcjonować w normalnej...
Jak usunąć makijaż permanentny?
Przecież można zamalować go makijażem w innym stylu...
Jak nabrać pewności siebie
Czasem warto brać przykład nawet z facetów jak widać:D