Szaszłyki z warzyw

4 lipca 2014,
dodał: lubinianka24
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

100 g pieczarek średniej wielkości
½ papryki czerwonej
½ papryki zielonej½ papryki żółtej
40 g oliwek zielonych (bez pestek)
40 g oliwek czarnych (bez pestek)
300 g cukinii1 cebula średnia
100 g pomidorków koktajlowych

Sposób przyrządzania:
Pieczarki przekrój na pół, paprykę pokrój w kwadraty wielkości 3 cm x 3 cm, cukinię w plasterki o grubości 1 cm, cebulę w ćwiartki. Składniki nakłuwaj na patyki szaszłykowe i smaż na grillu przez 15 min, od czasu do czasu obracając.

Smacznego :)
ja uwielbiam zachęcam i WAS :)



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...