Szaszłyki z warzyw

4 lipca 2014, dodał: lubinianka24
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

100 g pieczarek średniej wielkości
½ papryki czerwonej
½ papryki zielonej½ papryki żółtej
40 g oliwek zielonych (bez pestek)
40 g oliwek czarnych (bez pestek)
300 g cukinii1 cebula średnia
100 g pomidorków koktajlowych

Sposób przyrządzania:
Pieczarki przekrój na pół, paprykę pokrój w kwadraty wielkości 3 cm x 3 cm, cukinię w plasterki o grubości 1 cm, cebulę w ćwiartki. Składniki nakłuwaj na patyki szaszłykowe i smaż na grillu przez 15 min, od czasu do czasu obracając.

Smacznego :)
ja uwielbiam zachęcam i WAS :)



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.