Szaszłyki z warzyw

4 lipca 2014,
dodał: lubinianka24
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

100 g pieczarek średniej wielkości
½ papryki czerwonej
½ papryki zielonej½ papryki żółtej
40 g oliwek zielonych (bez pestek)
40 g oliwek czarnych (bez pestek)
300 g cukinii1 cebula średnia
100 g pomidorków koktajlowych

Sposób przyrządzania:
Pieczarki przekrój na pół, paprykę pokrój w kwadraty wielkości 3 cm x 3 cm, cukinię w plasterki o grubości 1 cm, cebulę w ćwiartki. Składniki nakłuwaj na patyki szaszłykowe i smaż na grillu przez 15 min, od czasu do czasu obracając.

Smacznego :)
ja uwielbiam zachęcam i WAS :)



FORUM - bieżące dyskusje

Nasze mniejsze i większe kłamstwa:)…
Tak jest chyba najlepiej. Przynajmniej nie ma się później wyrzutów sumienia.
Włókniaki na powiekach
> rosie napisał/a: > Ja bym najpierw leczyla przyczynę czyli insulinoopornosc....Lekarze sami na to nie wpadli...? No...
Nadkwasota
Od mniej więcej roku, może troszkę dłużej, miewam wieczorami zgagę. Pomaga mi zjedzenie kilku...
Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Do tego masaż skóry głowy i całego czepca podczas wcierania. Nie każdy pamięta...