Szaszłyki z rybą

30 maja 2013, dodał: plomien
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 40 dag grubych filetów rybnych
  • 1 brokuł
  • Po pół papryki żółtej i czerwonej
  • 30 dag pomidorków koktajlowych
  • 2 kromki pieczywa tostowego
  • Olej
  • Sok z cytryny
  • Przyprawa do ryb
  • Sól czosnkowa

 

 

Przygotowanie:

  • Rybę pokrój w dużą kostkę. Skrop sokiem z cytryny, oprósz przyprawą do ryb.
  • Brokuł podziel na małe różyczki, gotuj około 5 minut w osolonej wodzie, osącz.
  • Paprykę pokrój w romby, a kromki pieczywa w kostkę.
  • Na szpilki do szaszłyków nadziewaj na przemian warzywa, rybę i pieczywo. Oprósz solą czosnkową, skrop olejem.
  • Ułóż na rozgrzany grill i piecz około 10 minut.

 

 

 

 

 

file1369943169



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz