Szaszłyki z kiełbasą i pieczarkami

15 maja 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Kiełbasa cienka (czosnkowa, toruńska)
Parówki berlinki
Pieczarki małe 20 dag
Cebula 4 szt
Olej
Wegeta
Pieczarki i cebulę pokrojoną na ćwiartki podsmażyć na oleju, posypać wedetą.
Nadziewać na wcześniej namoczone w wodzie patyczki do szaszłyków.
Grillować , często przekręcając, żeby się nie spaliły.

file1273925798



FORUM - bieżące dyskusje

Wydarzenia w Twoim mieście !
Gdy pracowałam na drugie zmiany, omijały mnie wszystkie wydarzenia. Przez kilka lat pracowałam...
Ploteczki - ogólny Off Topic :D
A to prawda. Zastanawiają mnie te stacje badania jakości powietrza. Dziwne, że w...
Koronawirus - porady, obalanie mitó…
U mnie w pracy połowa choruje, ale na przeziębienie, nie na Stratusa, który...
Związki wyznaniowe - dlaczego powst…
Takie grupy zaspokajają jakieś konkretne potrzeby i to skłania ludzi do przynależności. Dodatkowo wspólne...