Szaszłyki z kiełbasą i pieczarkami

15 maja 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Kiełbasa cienka (czosnkowa, toruńska)
Parówki berlinki
Pieczarki małe 20 dag
Cebula 4 szt
Olej
Wegeta
Pieczarki i cebulę pokrojoną na ćwiartki podsmażyć na oleju, posypać wedetą.
Nadziewać na wcześniej namoczone w wodzie patyczki do szaszłyków.
Grillować , często przekręcając, żeby się nie spaliły.

file1273925798



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Ja nie lubię kupować takich prawie przeterminowanych kosmetyków, bo zawsze coś jest...
Biografia
Fajną biografię o Sinead O'Connor właśnie czytam, naprawdę dobrze napisana i taka bliska jej...
alkohole %
Ostatnio piłam kadarkę, warto spróbować:)
Wałbrzych
Ja zwykle najtaniej kupuję przez przypadek, dlatego nigdy nie chodzę na tzw. regularne akcje promocyjne