Surówka z pora

11 lutego 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

½ pora (biała część)
1 jabłko
sól
pieprz
cukier
majonez
kwasek cytrynowy

Pora pokroić w drobne paseczki,  jabłko zetrzeć na grubej tarce. Przyprawić do smaku, dodać łyżkę majonezu, wymieszać. Przybrać dowolnie. Podawać jako przystawkę do obiadu.

file1265910467



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Motyle w obiektywie
Gdzie one latają o tej porze roku? Ja ich w moich okolicach nie spotykam....
Motyle w obiektywie
https://w.fotka.com/024/123/2e6b905b31.jpg https://w.fotka.com/024/123/9ea41a32b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/830abd9232.jpg https://w.fotka.com/024/123/38604270b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/ebb4908516.jpg Rusałka Kratkowiec - Araschnia levana. Wiosenna szata barwna.
Błąd lekarski?
Nie bardzo wierzę , że coś nie działa bo to taki organizm....
Multicooker: Philipsa czy Redmonda?
Ja nie mam i jakoś żyję ☺