Surówka z młodej kapusty z truskawkami

28 czerwca 2013, dodał: katasia
Artykuł zewnętrzny

składniki:

– ćwiartka młodej kapusty

– miód lub jogurt

– pomarańcza

– truskawki

– sól

Pomarańczę  wydrążyć, miąższ pokroić w kostkę i dodać do posiekanej kapusty, wymieszać z miodem lub jogurtem. Można lekko posolić do smaku. Udekorować brzegi truskawkami.

file1276021733



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Real
U mnie Real kupił Auchan ale i tak przestałam tam robić jakiekolwiek...
Czy jesteś pewna/pewny siebie w kon…
Aby nabrać pewności siebie, trzeba po prostu od czasu do czasu wyjść ze strefy...
Tanie dodatki
Akcesoria damskie to subtelne dodatki, które mają moc definiowania i uzupełniania naszego stylu....
Najlepsze preparaty na cerę trądzik…
Szczególnie polecam smarowanie twarzy preparatami zawierającymi olejek herbaciany, różany i lawendowy. Warto wypróbować...