Surówka z kapusty pekińskiej z groszkiem

19 lutego 2010, dodał: Anullka
Artykuł zewnętrzny

1 średnia kapusta pekińska
1 cebula
1 puszka groszku
1 pęczek szczypiorku
1 jabłko
1 marchewka
sól
pieprz cyrtynowy
1/2 łyżeczki musztardy
3/4 szklanki odtłuszczonego majonezu
2 łyżki gęstego jogurtu 0 %

Kapustę cienko pokroić, dodać startą marchewkę , jabłko i drobno pokrojoną cebulę.
Wszystko posolić, posypać pieprzem,dodać odsączony groszek.
Majonez wymieszać z jogurtem i musztardą, dokładnie wymieszać,wlać do surówki,wymieszać.
Pokroić szczypiorek i wszystko posypać.

Smacznego.

file1266581051



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz