Surówka z kapusty pekińskiej z groszkiem

19 lutego 2010,
dodał: Anullka
Artykuł zewnętrzny

1 średnia kapusta pekińska
1 cebula
1 puszka groszku
1 pęczek szczypiorku
1 jabłko
1 marchewka
sól
pieprz cyrtynowy
1/2 łyżeczki musztardy
3/4 szklanki odtłuszczonego majonezu
2 łyżki gęstego jogurtu 0 %

Kapustę cienko pokroić, dodać startą marchewkę , jabłko i drobno pokrojoną cebulę.
Wszystko posolić, posypać pieprzem,dodać odsączony groszek.
Majonez wymieszać z jogurtem i musztardą, dokładnie wymieszać,wlać do surówki,wymieszać.
Pokroić szczypiorek i wszystko posypać.

Smacznego.

file1266581051



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...