Surówka z kapusty pekińskiej z czerwoną fasolą

15 lipca 2010,
dodał: ANECIK1980
Artykuł zewnętrzny
  • kapusta pekińska 1 szt mała
  • czerwona fasola 1 puszka
  • pomidory 2 szt
  • majonez
  • zioła do sałatek
  • sól, pieprz
  • Kapustę pekińską drobno szatkujemy, pomidora kroimy w kostkę i kładziemy na sitko by obciekł. Odsączamy czerwoną fasolę. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy zioła, majonez, a następnie sól i pieprz do smaku.



    FORUM - bieżące dyskusje

    Reportaże, książki oparte na faktac…
    Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
    Klasyka literatury - do czego wraca…
    Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
    ulubione filmy
    Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
    Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
    "Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...