Surówka z kapusty pekińskiej z czerwoną fasolą

15 lipca 2010, dodał: ANECIK1980
Artykuł zewnętrzny
  • kapusta pekińska 1 szt mała
  • czerwona fasola 1 puszka
  • pomidory 2 szt
  • majonez
  • zioła do sałatek
  • sól, pieprz
  • Kapustę pekińską drobno szatkujemy, pomidora kroimy w kostkę i kładziemy na sitko by obciekł. Odsączamy czerwoną fasolę. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy zioła, majonez, a następnie sól i pieprz do smaku.



    FORUM - bieżące dyskusje

    zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
    "Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
    Outlet - Promocje
    Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
    Jaki odkurzacz
    Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
    Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
    Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...