Surówka z czerwonej kapusty

15 lipca 2010, dodał: ANECIK1980
Artykuł zewnętrzny
  • czerwona kapusta 1 mała główka
  • jabłka 2 szt
  • majonez
  • kwasek cytrynowy
  • sól
  • pieprz
  • Kapustę szatkujemy na grubych oczkach tarki. Posypujemy solą, delikatnie kwaskiem cytrynowym i odstawiamy na 10 minut. Jabłka obieramy i również ścieramy. Kapustę odsączamy, łączymy z jabłkiem, dodajemy majonez (ilość wg uznania). Doprawiamy do smaku pieprzem, dowolnie dekorujemy.



    FORUM - bieżące dyskusje

    Polecane strony w sieci
    Ja polecam strony z ciekawostkami historycznymi, np. historykon.pl
    Samodzielne matki- 20 proc. wszystk…
    To powinno dać części facetów do myślenia, że nie potrafią w większości funkcjonować...
    Jak usunąć makijaż permanentny?
    Przecież można zamalować go makijażem w innym stylu...
    Jak nabrać pewności siebie
    Czasem warto brać przykład nawet z facetów jak widać:D