Surówka z czerwonej kapusty

15 lipca 2010,
dodał: ANECIK1980
Artykuł zewnętrzny
  • czerwona kapusta 1 mała główka
  • jabłka 2 szt
  • majonez
  • kwasek cytrynowy
  • sól
  • pieprz
  • Kapustę szatkujemy na grubych oczkach tarki. Posypujemy solą, delikatnie kwaskiem cytrynowym i odstawiamy na 10 minut. Jabłka obieramy i również ścieramy. Kapustę odsączamy, łączymy z jabłkiem, dodajemy majonez (ilość wg uznania). Doprawiamy do smaku pieprzem, dowolnie dekorujemy.



    FORUM - bieżące dyskusje

    Wolontariat zagraniczny
    Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
    Cukrzyca za ciąża
    Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
    Sieć C&A
    No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
    57 proc. osób do 40 roku życia nie …
    I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...