Surówka z czerwonej kapusty

28 lutego 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

½ małej główki czerwonej kapusty
1 duża cebula
3 jabłka
majonez lub olej
sól
pieprz
ocet
cukier

Kapustę drobno poszatkować, cebulę pokroić w drobną kostkę, posolić i odstawić na kilka minut. W tym czasie obrać i zetrzeć na grubej tarce jabłka. Dodać do kapusty, dodać przyprawy, doprawić do smaku. Na koniec dodać olej lub majonez i dokładnie wymieszać.

file1267368784



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...