Spaghetti z migdałowym parmezanem, oregano i rukolą | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Spaghetti z migdałowym parmezanem, oregano i rukolą

27 stycznia 2014, dodał: jmwg
Artykuł zewnętrzny

Share and Enjoy !

Shares

Składniki:

• 350g makaronu spaghetti Mamma Mia

• 50g rukoli

• 50g migdałów bez skórki

• oliwa z oliwek

• sól

• pieprz

• oregano

• 150g tuńczyka w kawałkach (opcja)

Przygotowanie:

Makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu „al dente”. Gorący makaron wymieszać z suszonym oregano, odrobiną oliwy z oliwek, świeżą garścią rukoli, tuńczykiem(opcja), doprawić solą i pieprzem. Całość podawać posypaną migdałami utartymi w moździerzu.

file1390814206

Share and Enjoy !

Shares


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Co na ściany do salonu?
Moim zdaniem sprawdzą się panele na ścianę. W nowoczesnych wnętrzach świetnie sprawdzą...
Najtrudniejsze kierunki studiów
Moim zdaniem to przyszły student powinien wiedzieć i decydować jakie są jego zainteresowania...
opadająca powieka
Jednym z naturalnych sposobów na zlikwidowanie problemu opadającej powieki są okłady na opadające powieki....
moda męska
Wiosna 2024 to świetny moment na powrót do stylu retro. Płaszcze męskie i cieplejsze...