Sos truskawkowy z winem jabłkowym

22 września 2010, dodał: Emilia Stasiak
Artykuł zewnętrzny

Pasuje do pieczonych mięs.

Składniki:

500 g truskawek, 250 ml wina jabłkowego, czarny zmielony pieprz, 1 łyżka miodu, 2-3 plasterki cytryny.

Przygotowanie:  Truskawki zmiksować z winem jabłkowym. Doprawić pieprzem, dodać plasterki cytryny i pozostawić na kilka godzin do przesiąknięcia aromatów.

file1285165291



FORUM - bieżące dyskusje

Wattpad - korzystacie?
Ja ciągle korzystam z wymian książek, jednak papierowe są najlepsze dla mnie.
Gdzie nocować w podróżach objazdowy…
A może z air b'n'b? To też fajna opcja w większych miastach.
Koszt ślubu i wesela na 100 osób?
Wreszcie ludzie się opamiętali z zapraszaniem dawno nie widzianej rodziny i tylko najbliżsi...
Przyjęcie do przedszkola a szczepie…
Oj, niedługo już się skończy samowolka, do żłobka i przedszkola nie przyjmą i...