Sos truskawkowy z winem jabłkowym

Avatar photo
22 września 2010,
dodał: Emilia Stasiak
Artykuł zewnętrzny

Pasuje do pieczonych mięs.

Składniki:

500 g truskawek, 250 ml wina jabłkowego, czarny zmielony pieprz, 1 łyżka miodu, 2-3 plasterki cytryny.

Przygotowanie:  Truskawki zmiksować z winem jabłkowym. Doprawić pieprzem, dodać plasterki cytryny i pozostawić na kilka godzin do przesiąknięcia aromatów.

file1285165291



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...