Sos tatarski

6 listopada 2009, dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
120 g majonezu

60 g ogórka konserwowego

60 g marynowanych grzybków

1-2 łyżeczki musztardy

sól, cukier

Sposób przyrządzenia:

Ogórek konserwowy obrać, pokroić w kosteczkę. Grzyby marynowane posiekać. Do majonezu dodać ogórki, grzyby, musztardę, sól i cukier do smaku.



FORUM - bieżące dyskusje

Polecane strony w sieci
Ja polecam strony z ciekawostkami historycznymi, np. historykon.pl
Samodzielne matki- 20 proc. wszystk…
To powinno dać części facetów do myślenia, że nie potrafią w większości funkcjonować...
Jak usunąć makijaż permanentny?
Przecież można zamalować go makijażem w innym stylu...
Jak nabrać pewności siebie
Czasem warto brać przykład nawet z facetów jak widać:D