Sos tatarski

6 listopada 2009, dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
120 g majonezu

60 g ogórka konserwowego

60 g marynowanych grzybków

1-2 łyżeczki musztardy

sól, cukier

Sposób przyrządzenia:

Ogórek konserwowy obrać, pokroić w kosteczkę. Grzyby marynowane posiekać. Do majonezu dodać ogórki, grzyby, musztardę, sól i cukier do smaku.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.