Sos śmietanowo-chrzanowy

24 września 2010, dodał: Emilia Stasiak
Artykuł zewnętrzny

Doskonały do maczania w nim pieczywa.

Składniki: 200 g śmietany, sok z 1 pomarańczy, trochę startej skórki z pomarańczy, sól, 1/2 łyżeczki miodu, trochę sproszkowanego imbiru, 1 łyżka chrzanu.

Przygotowanie: śmietanę wymieszać z sokiem i skórką, z solą, miodem i imbirem, doprawić do smaku chrzanem.

file1285323370



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...