Sos śmietanowo-chrzanowy

24 września 2010, dodał: Emilia Stasiak
Artykuł zewnętrzny

Doskonały do maczania w nim pieczywa.

Składniki: 200 g śmietany, sok z 1 pomarańczy, trochę startej skórki z pomarańczy, sól, 1/2 łyżeczki miodu, trochę sproszkowanego imbiru, 1 łyżka chrzanu.

Przygotowanie: śmietanę wymieszać z sokiem i skórką, z solą, miodem i imbirem, doprawić do smaku chrzanem.

file1285323370



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Jak zepsuć sobie związek?
Dobre podpowiedzi, jak skłonić faceta do odejścia tak żeby myślał, że to samo...
Jak stawiać granice innym ludziom?
Raja, tak trzeba, inaczej ludzie sobie na zbyt wiele pozwalają. Dopiero jak wiedzą...
Ustawa o języku śląskim
Proponuję też ustawę o języku góralskim poznańskim czy krakowskim, bo to też przecież...
Zwrotomat
U nas też może to się przyjmie, ludzie lubią ten dreszczyk emocji,...