Sos śmietanowo-chrzanowy

24 września 2010, dodał: Emilia Stasiak
Artykuł zewnętrzny

Doskonały do maczania w nim pieczywa.

Składniki: 200 g śmietany, sok z 1 pomarańczy, trochę startej skórki z pomarańczy, sól, 1/2 łyżeczki miodu, trochę sproszkowanego imbiru, 1 łyżka chrzanu.

Przygotowanie: śmietanę wymieszać z sokiem i skórką, z solą, miodem i imbirem, doprawić do smaku chrzanem.

file1285323370



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.