Sos orzechowy

22 września 2010,
dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

200ml jogurtu naturalnego

5 łyżek obranych orzechów włoskich

ząbek czosnku

sól

pieprz

Przygotowanie:

Większą część orzechów zemleć, a resztę posiekać i uprażyć na patelni. Czosnek przecisnąć przez praskę. Jogurt wymieszać ze zmielonymi orzechami, czosnkiem i przyprawami. Posypać uprażonymi orzechami.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....