Sos orzechowo-cebulowy

22 września 2010,
dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

2 szalotki

1/4 szklanki posiekanych orzechów laskowych

łyżka startej skórki z cytryny

2 łyżki soku z cytryny

ząbek czosnku

łyżka oleju

sól

pieprz

Przygotowanie:

Szalotki obrać i drobno posiekać. Na oliwie podsmażyć rozgnieciony ząbek czosnku i posiekane szalotki. Po 3 minutach dodać drobno posiekane orzechy, skórkę z cytryny, sok z cytryny i przyprawić solą i pieprzem.



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...