Sos musztardowy na ostro

20 września 2010,
dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1/2 szklanki maślanki

2 łyżki musztardy

2 łyżki keczupu

5 łyżek posiekanego szczypiorku

sól

pieprz

ostra papryka w proszku

1/2 łyżeczki octu winnego

Przygotowanie

Musztardę rozcieramy w miseczce z keczupem i posiekanym szczypiorkiem. Stopniowo dodajemy maślankę. Przyprawiamy do smaku solą, pieprzem, ostrą papryką i octem. Wstawić do lodówki na pół godziny. Doskonały do mięs.



FORUM - bieżące dyskusje

Co sądzicie o kłótniach między ludź…
Różnorodność budzi agresję niestety, a wynika to z lęków przed obcymi...
Podsumowanie roku
Ja zawsze podsumowuję rok w święta Bożego Narodzenia. To jest taki czas refleksji...
Nasze osiągnięcia sportowe :)
Codziennie spaceruję i wieczorem przez 15 minut rozciągam się
Kurs gotowania
Oj tak, ja też nie mam tego talentu niestety...