Sos musztardowy na ostro

20 września 2010,
dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1/2 szklanki maślanki

2 łyżki musztardy

2 łyżki keczupu

5 łyżek posiekanego szczypiorku

sól

pieprz

ostra papryka w proszku

1/2 łyżeczki octu winnego

Przygotowanie

Musztardę rozcieramy w miseczce z keczupem i posiekanym szczypiorkiem. Stopniowo dodajemy maślankę. Przyprawiamy do smaku solą, pieprzem, ostrą papryką i octem. Wstawić do lodówki na pół godziny. Doskonały do mięs.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....