Sos majonezowo-pomarańczowo-chrzanowy

16 września 2010, dodał: Emilia Stasiak
Artykuł zewnętrzny

Pasuje do owoców morza, gotowanych lub z grilla oraz do pieczeni wołowej na zimno.

Składniki: file1284636874

1 pomarańcza,

250 g majonezu,

1 i 1/2 łyżki chrzanu ze słoika,

szczypta pieprzu.

Przygotowanie:

wycisnąć sok (maks. 100 ml). Majonez połączyć z sokiem i utrzeć na gładką masę. Dodać chrzan i pieprz. Wszystko wymieszać.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...