Sos majonezowo-pomarańczowo-chrzanowy

Avatar photo
16 września 2010,
dodał: Emilia Stasiak
Artykuł zewnętrzny

Pasuje do owoców morza, gotowanych lub z grilla oraz do pieczeni wołowej na zimno.

Składniki: file1284636874

1 pomarańcza,

250 g majonezu,

1 i 1/2 łyżki chrzanu ze słoika,

szczypta pieprzu.

Przygotowanie:

wycisnąć sok (maks. 100 ml). Majonez połączyć z sokiem i utrzeć na gładką masę. Dodać chrzan i pieprz. Wszystko wymieszać.



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...