Sos cumberland

22 sierpnia 2010, dodał: Emilia Stasiak
Artykuł zewnętrzny

Pomarańczę i cytrynę umyć i obrać, sok wycisnąć, skórki posiekać i gotować przez 5 minut. Odcedzić. 20 dag galaretki z czerwonych porzeczek wymieszać z połową szklanki czerwonego wina, sokiem i skórkami z cytrusów, 2 posiekanymi szalotkami, łyżeczką chrzanu. Doprawić pieprzem i solą.

file1282476744



FORUM - bieżące dyskusje

Wattpad - korzystacie?
Ja ciągle korzystam z wymian książek, jednak papierowe są najlepsze dla mnie.
Gdzie nocować w podróżach objazdowy…
A może z air b'n'b? To też fajna opcja w większych miastach.
Koszt ślubu i wesela na 100 osób?
Wreszcie ludzie się opamiętali z zapraszaniem dawno nie widzianej rodziny i tylko najbliżsi...
Przyjęcie do przedszkola a szczepie…
Oj, niedługo już się skończy samowolka, do żłobka i przedszkola nie przyjmą i...